Hallo ik ben Harould Klusjesman

Sinds een aantal jaar ben ik actief als klusjesman. Mijn werkzaamheden binnen de branche zijn voornamelijk timmerwerken, schilderwerken, onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerken. Door een positieve mond-tot-mond reclame heb ik al meer dan honderd mensen blij gemaakt met mijn werk. Vanaf heden kunt u al mijn werkzaamheden bekijken op de website. 

Met jaren ervaring zult u ervaren dat ik deskundig een project aan ga. Wanneer u een klus heeft, zal ik u bezoeken en op maat een offerte uitgeven. Als u akkoord gaat met de werkperiode zal ik de klus binnen de gestelde termijn afronden. Bij het eindresultaat zullen wij gezamenlijk de opracht doornemen en het resultaat bekijken. Wij zullen pas tevreden zijn als u dat bent.

Door mijn flexiebele werktijden ben ik altijd goed bereikbaar, mocht het dringend zijn neem dan telefonisch contact met mij op door het nummer 06 102 84 612 te bellen. Mocht u een klus gedaan willen hebben dan kunt u mij altijd vragen om langs te komen, ik houd van duidelijkheid en zal met u de eventuele kosten bespreken voordat ik aan het werk ga. 

Voor meer informatie mail mij op info@harouldklusjesman.com Ik zal u binnen aanzienlijke tijd een reactie geven. Het is mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken.

CONTACTGEGEVENS


Harould Klusjesman | Klussen bedrijf

Weefgetouw 12
7603 WE Almelo
K.v.K: 082-16455
06 - 10 28 46 12

info@harouldklusjesman.com
www.harouldklusjesman.com

Klik om deze tekst te bewerken...